Otkrivena tajna fotografa, putnika kroz vrijeme

17.06.2010 autor:     1 komentar     kategorija: Foto

putnikkrozvrijeme Otkrivena tajna fotografa, putnika kroz vrijeme

Među izloženim fotografijama u virtualnom Bralorne Pioneer muzeju jedna je privukla posebnu pažnju. Za to je zaslužan muškarac koji svojom pojavom iskače iz vremena u kojem je fotografija snimljena.

Muškarac s modernim sunčanim naočalama, majicom s otisnutom slikom, finom džemperu i s prijenosnim fotoaparatom u ruci ističe se u gomili.

Fotografija je snimljena 1940. godine kada je moda bila sasvim drugačija, kao i fotografska oprema. Zato su mnogi komentatori ove fotografije zaključili da se radi o putniku kroz vrijeme koji je slučajno snimljen u malom kanadskom gradu u Britanskoj Columbiji.

Iako su mnogi portali, pa čak i naši, objavili ovu vijest forgetomori se bacio u potragu za objašnjenjem koje će čini vrlo prizemnim. Dapače, našli su i Kodakov model fotoaparata koji se u prvi tren čini tako moderan. Šteta, oduvijek smo potajno smatrali da su fotografi superjunaci…

Sylights – dijelimo svijetlo!
Kako se rade objektivi?

1 komentar + Napiši komentar

Ostavi komentar!

XHTML: Možete koristiti i tagove: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>